Palms Bet игрални клубове

PALMS BET София, кв. Павлово, ул. "Ал. Пушкин" №5

Адрес:
София, кв. Павлово, ул. "Ал. Пушкин" №5

Телефон:
0884 147 711

pavlovo@palms.bg

360

 

В една от южните точки на големия град, заключен между два натоварени пътни възела, ще откриете ценно съкровище – един истински оазис на доброто настроение сред шумните проблеми на деня.

Игралната зала от веригата Palms Bet в кв. Павлово впечатлява още от прага. Не се учудвайте, че ще Ви посрещнат млади, усмихнати, внимателно подготвени и знаещи хора. Те са тук, за да направят престоя на гостите незабравим. Само ги попитайте и бързо ще се ориентирате сред големия избор от игри на Казино Технологии, най-новите и актуални предложения като Speedwaу 70-73, най-комфортните игрални кабинети, иновативните за залата промоционални игри, както възможностите, които  Mystery Jackpot печалбите Ви предоставят.

И за да не остане у Вас и доза съмнение, че за Palms Bet в кв. Павлово Вие сте специален, съетваме Ви да попитате любезните млади хора и за предимствата, които включването в лоялната програма предоставя.

Колкото повече – токова повече, сме чували да казват и тук тази фраза придобива своя смисъл. Защото колкото повече се връщате в Palms Bet в кв. Павлово, толкова повече внимание и грижа ще получавате в замяна. И още повече печалби!