Palms Bet с най-големия джакпот в България – 500 000 лева!

/ / Новини
Palms Bet Джакпот

Обичайните спортни залози на сингъли се приемат за най-правилният начин за изкарване на пари в дългосрочен план, но играчите обичат и тръпката от шанса за голям и бърз удар с малък залог.

За да отговорят на тази потребност, от българската компания за казино зали и игри и спортни залози Palms Bet създадоха своя ежеседмичен джакпот с рекордна за България голяма награда – половин милион лева.

Правилата и включването в играта “Супер 15“ не са никак сложни неща, но за достигане до джакпота ще трябва да се въоръжите и с не малко късмет.

15 срещи от списъка с футболни двубои в основните шампионати на Стария континент трябва да познаете, за да се поздравите с голямата награда – никак не е лесно, но не е и невъзможно.

Също като вероятността за успех, така и поеманият риск е много малък, защото цената на участието е по 1 лев на седмица. Естествено, ако някой уикенд нямате добри прогнози, можете да пропуснете тиража и няма да платите нищо.

Ако прогнозите ви са добри, но късметът ви обърне гръб и останете на само един или два мача от голямата награда, студената вода не е единственото, което ще получите. “Супер 15“ играта на Palms Bet предлага утешителни награди за съответно 10 и 2 хиляди лева при една и две грешки.